Corporate Social Responsibility

CSR-rapport for 2018 giver spændende indblik i Topdanmark

Hvordan anskuer Topdanmark sin samfundsmæssige rolle, hvilke klima-, miljø- og samfundsmæssige indsatser har vi, og hvad er resultaterne? Alt dette kan ses i CSR-rapporten 2018, som netop er offentliggjort.

Torsdag den 21. februar offentliggøres Topdanmarks lovpligtige CSR-rapport for 2018.  Heri kan du fx læse om Topdanmarks miljøpolitik og CO2-reduktion og samfundsperspektivet ved konkrete indsatser for forebyggelse. Du kan også læse om, hvordan kunders privatdata beskyttes og om vores arbejde med FN’s bæredygtighedsmål og nye etiske retningslinjer for udvikling og brugen af kunstig intelligens.  

Hvorfor en CSR-rapport?

Formålet med rapporten er at give et indblik i Topdanmark, som ligger ud over det man får i den finansielle årsrapport. 

”Vi oplever en øget efterspørgsel på ikke-finansielle oplysninger om Topdanmark blandt vores interessenter fx medier, NGO’er men også kunder og medarbejdere. Det kan være oplysninger om miljøpolitik, tal for CO2-reduktion og den kønsmæssige sammensætning i ledelsen. Her giver den årlige CSR-rapport et godt indblik i de sider af Topdanmark, fortæller Pernille Fogh Christensen, CSR-ansvarlig i Topdanmark.

Læs rapporten her

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til CSR-rapporten er du velkommen til at kontakte Topdanmarks CSR-ansvarlige, Pernille Fogh Christensen, på pfi@(if you can see this please update your browser)topdanmark.dk eller på telefon 44 74 40 89.

God fornøjelse med læsningen!

CSR-rapport 2018
Topdanmark udgiver en CSR-rapport, der beskriver indsatser og resultater

Læs mere
Kontakt vores CSR-ansvarlige
Har du spørgsmål eller kommentarer til Topdanmarks CSR-ansvarlige?
Kontakt Pernille Fogh Christensen
Tlf.: 44 74 40 89
E-mail: pfi@(if you can see this please update your browser)topdanmark.dk