Finansøkonom

Hos Topdanmark tilbyder vi praktikforløb for de målrettede finansøkonomer, der drømmer om en karriere i forsikringsbranchens mest effektive salgsmiljø! Du får også mulighed for at skrive dit speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden, eventuelt i kombination med et fleksibelt studenterjob.

Praktikken giver dig indblik i forsikringsverden
Vi tilbyder et spændende og udfordrende praktikforløb, hvor du modtages på lige fod med fastansatte medarbejdere. Forløbet veksler mellem intensive kurser på henholdsvis hovedkontoret i Ballerup og vores kontoret i Viby J samt sidemandsoplæring på det salgscenter, hvor du er tilknyttet.

På introduktionskurset præsenteres du for Topdanmark og får et grundlæggende indblik i vores kunder, systemer, produkter og metoder. Du får rig mulighed for at opbygge et netværk med de øvrige praktikanter og vil blive tilknyttet en mentor igennem forløbet, hvor vi løbende følger op på, hvordan det går.

Vi garanterer dig et praktikforløb, hvor du lærer en masse og kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt. Under praktikperioden har både du og Topdanmark mulighed for at vurdere hinanden og tage stilling til, om vi ønsker en fælles fremtid i form af et studenterjob og muligvis en fastansættelse.

Her er vores forventninger til dig
Vi sætter overliggeren højt! Du er ambitiøs og ved, hvad det vil sige at skabe resultater, hvor kunden er i fokus. Måske har du allerede erfaring fra et salgsjob, men vigtigst er, at du motiveres af salget og har lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Det er vigtigt, at du ved hver kundekontakt formår at sætte dig i kundens sted, så hver kunde føler sig hørt og har tillid til, at du har overblikket og styr på kundens behov.

For at lykkes i salgsrollen skal du også besidde kompetencer indenfor kommunikation og formidling, og du skal være drevet af at nå mål ved at yde en ekstraordinær indsats i forhold til rådgivning og service. Hvis du samtidig drives af at ligge nummer ét, så er det bestemt også et plus. 

Hvordan du søger praktikken
Vil du vide mere om et forløbet som salgsorienteret Finansøkonom i Topdanmark, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Pierre Boutrup på 20 26 84 87.