Assurandør - forsikringssælger

Assurandøren er indbegrebet af Topdanmark

’Assurandør’ er et fint ord for forsikringssælger, men det er også et fint og vigtigt job. Som forsikringssælger er du vores ansigt udadtil. Din fornemste opgave er at sørge for, at vores kunder er sikret rigtigt, hvis uheldet er ude. 

Du besøger nye og eksisterende kunder i deres hjem for at afdække deres behov og sælge de rette forsikringer.  I begyndelsen kun almindelige forsikringer til private, men efterhånden som du uddanner dig, handler det også det om pension og erhvervsforsikring. Du afgør, om der er det rette match mellem kunden og os, så du kan køre derfra med et afsluttet salg. 

”Din udvikling og dine ambitioner er i fokus – det er supermotiverende. Og så giver arbejdstiderne en enorm frihed. Det er det tætteste, du kommer på at være selvstændig uden at løbe den økonomiske risiko.” Andi, forsikringssælger.

Få et klart indtryk af arbejdet som privatassurandør

Du tilbringer meget tid i din bil, men du mødes jævnligt med de andre lokale assurandører, som vi har spredt rundt i hele landet. I mødes både online og fysisk og sparrer med hinanden og jeres leder om de aktuelle udfordringer.

Hør mere om assurandørens hverdag fra både Frank og Andi i denne korte film:

Mentorordning, grundig introduktion og individuelle mål

Det er vigtigt, når du repræsenterer Topdanmark, at du har fagligheden i orden. Hvis du har den rette personlige profil, sørger vi for med uddannelse og efteruddannelse, at din faglige profil også altid er skarp. Du sætter dig klare mål i samarbejde med din leder, og din indsats bliver belønnet med både fast løn og bonus. Dertil kommer sundhedsforsikring, god pension – og sjove kolleger.

Interview med en forsikringssælger
Læs interviewet med en af vores forsikringssælgere, og se om jobbet er noget for dig.
Klik her