Forsikringssælger

Har du flair for og mod på salg, rådgivning og en selvstændig hverdag, hvor du afholder møder med kunder i deres eget hjem? Og vil du have en solid karriereskabende uddannelse som en del af arbejdet? Så har vi jobbet til dig, og vi søger i øjeblikket forsikringssælgere til hele landet.

Mød din nye kollega, Kasper

Kasper Hansen er eksamineret assurandør hos Topdanmark. Han er 29 år gammel og har været 3 år i virksomheden.

- ‘Jeg har et spændende og fleksibelt job, hvor jeg selv styrer meget i hverdagen. Vi er ikke låst af regler

og kassetænkning, og jeg har stor frihed til at træffe selvstændige beslutninger i min forhandling med kunderne,’ forklarer han. 

Som en del af jobbet får du sideløbende en attraktiv 3-årig uddannelse på Forsikringsakademiet. Kasper har netop afsluttet sit forløb, og han bruger sin nye viden hver dag, når han kører ud til møder.  - ‘Du får en fantastisk opstart hos Topdanmark.

Udover uddannelsen på akademiet er de 3 første måneder afsat til introduktion, og du får hele tiden sparring og hjælp fra salgschefen. Og når du er klar til kundebesøg, har du i starten altid en erfaren kollega med ude,’ fortæller Kasper.

Mød kunderne, hvor de bor

På en typisk dag kører Kasper ud til møder hos kunder i deres private bolig. Han har 2-4 om dagen, og de finder sted både om dagen og aftenen. Derudover sparrer han med kolleger, ordner administration og opfølgning på kontoret, fra bilen eller hjemmefra, og fleksibiliteten i jobbet passer ham godt.

- ‘Vi har et bookingbureau til at booke nogle møder, og jeg står selv for at booke resten. Når du er hos kunderne, er det vigtigt, at du tilpasser dig personerne, møder dem i øjenhøjde og yder god personlig rådgivning,’ siger han.

Kasper forklarer, at du på sigt får ansvar for dine egne kunder. Kort sagt styrer du hele processen fra start til slut og kommer blandt andet til at risikovurdere, og ofte vil du udskrive policer ude på mødet.

Fleksibilitet, uddannelse og udvikling
Du får en spændende og udviklende stilling, hvor den sideløbende uddannelse vil give dig solide kompetencer inden for forsikringsfaget. Ligesom Kasper får du ansvar for kunder i et geografisk område, og her styrer du selvstændigt udviklingen af kundebasen.

- ‘Du er ikke provisionslønnet, men får en god fast løn. Det betyder, at du kan koncentrere dig om at give god personlig service og rådgivning og ikke blot sælge for enhver pris. Selvom du styrer meget selv, kan du altid trække på erfarne kolleger, og jeg sætter stor pris på at have en stærk organisation i ryggen,’ forklarer Kasper.

Under dine 3 år på Forsikringsakademiet lærer du først om privatforsikring og dernæst om forsikring til mindre erhvervsvirksomheder samt livsforsikring. I starten må du forvente at bruge en del tid på at komme godt ind i tingene. Senere lægger vi vægt på, at du finder en fornuftig struktur og balance mellem arbejde og privatliv.

Kvalifikationer

  • Du har flair for salg og rådgivning, men forsikringserfaring er ikke et krav, da du bliver uddannet hos os
  • Gode sociale kompetencer er afgørende, og du kan lytte til og kommunikere med alle
  • Du er selvkørende og selvmotiverende. Dit drive er det, der skaber resultater
  • Du har kørekort og egen bil