Forsikringsrådgiver

Beskrivelse af jobbet

Som forsikringsrådgiver i vores salgscenter er din vigtigste opgave at sikre nye lønsomme privatkunder inden for Skades- og Livområdet. 

Du får ansvaret for at sammensætte en forsikringsløsning designet til den enkelte kundes behov og for at sikre, at kunden får en god start i Topdanmark. Dette indebærer, at du håndterer alt fra den første kontakt, til kunden betaler.

Jobbet er afvekslende og dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Salg til nye kunder via telefon- og netmøder
  • Sparring og vidensdeling med kollegaer i dagligdagen
  • Deltagelse i relevante møder
  • Registrering af målinger og data, som sikrer viden i vores systemer
  • At være tilgængelig på inbound telefoner

Et spændende og udviklende job i en succesrig virksomhed

I vores salgscenter vil du indgå i et team med gode kollegaer, hvor vi har fokus på både performance og personlig udvikling.

Vi tilbyder dig en udfordrende og salgsorienteret stilling, hvor du vil gennemgå et intenst introforløb og få en robust forsikringsfaglig uddannelse på Forsikringsakademiet.

Topdanmark vil være kendt som forsikrings- og pensionsselskabet med tilfredse kunder – og det begynder med tilfredse medarbejdere. Vi har derfor gjort Topdanmark til en attraktiv arbejdsplads, uanset om du er karriere– eller familiemenneske. 

Krav og forventninger i jobbet

Vi sætter barren højt. Vi forventer, at du er ambitiøs og ved hvad det vil sige at skabe resultater, hvor kunden er i fokus. Du bliver motiveret af salget og har både lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du altid formår at sætte dig i kundernes sted, så hver enkel kunde føler sig hørt og har tillid til, at du har overblikket og styr på kundens behov.

For at løse opgaven som forsikringsrådgiver kræves der gode kommunikationsevner pr. telefon, et stort drive og et medfødt konkurrencegen. Du skal trives i et hektisk og dynamisk salgsmiljø, hvor du bidrager aktivt og positivt til et godt samarbejde. 

Som person er du positiv, åben og robust. Du kan lide at gå forrest, og du bliver motiveret af at forbedre dit arbejde. Du har helhedssyn, trives med forandringer og ser muligheder i nye tiltag. Du er derudover fleksibel og ser det som et plus, at arbejdstiden er placeret mellem kl. 8 og 20.

Mød vores Forsikringsrådgiver, Ferdi Køse

Mød Ferdi