IT-medarbejder

Topdanmarks agile IT-afdeling rykker 

I disse år arbejder vores agile scrum-teams på at udvikle Danmarks teknologisk set mest effektive og kundevenlige pensions- og forsikringsvirksomhed. 

Vores godt 350 fagligt skarpe IT-kolleger har en afgørende position i Topdanmarks strategi. Her emmer af engagement. Kode og udvikling løftes af den faglige sparring med ambitiøse kolleger. 

”Vi arbejder med de allernyeste teknologier, og jeg har hele tiden nye platforme under fingrene.” Bjørn Bech Flindt, IT-udvikler.

Teknologi og mennesker trives sammen

Vi arbejder efter alle scrum-kunstens regler og med små iterationer hele tiden. Emner, der går igen:

  • Machine learning 
  • Robotic process automation 
  • Data Lake på Amazon Web Services-platformen

Her er et langsigtet fokus på uddannelse og udvikling – og en hverdag med fokus på faglig udfordring, trivsel og en sund work/life-balance.  

Du bliver del af et selvkørende team 

Hver dag mødes hele teamet foran tavlen og/eller skærmen og koordinerer med hinanden. Nogle teams har medlemmer i både Ballerup, Kuala Lumpur og Manila. 

Robotudvikleren Jonas fortæller: ”Jeg sætter stor pris på, at mine ledere er meget uformelle. De kigger lige forbi og spørger, hvordan det går. Men de giver også frihed til, at vi selv kan tage beslutninger for vores egen hverdag og arbejdsgange.”

Se filmen, hvor Jonas fortæller mere om arbejdet og hverdagen i Topdanmark.

Teknologier i Topdanmark
- et lille udvalg...
Effektiv udviklingskultur
Se en film om vores udviklingskultur i Topdanmark Se filmen her
Hør om arbejdet i vores it-afdeling

Se filmen her
Mød vores IT-udvikler, Ask Josephsen

Mød Ask her