Brian Madsen, Seniorprojektleder

Brian Madsen

Seniorprojektleder, datamatiker og HD(O)

Jeg søgte job som projektleder i Topdanmark, fordi virksomheden har et professionelt fokus på projektledelse. Desuden kendte jeg i forvejen lidt til kulturen i Topdanmark, hvilket også var en af grundene til, at jeg var interesseret i stillingen. Topdanmark er en stor arbejdsplads, hvor der er mange kolleger man kan sparre med. Blandt andet har man etableret et centralt Projektcenter med mange projektledere tilknyttet. Det har jeg oplevet som meget positivt.

Nyt projekt fra dag 1

Min første arbejdsdag begyndte uden at jeg vidste noget om, hvilket projekt jeg skulle have ansvaret for. Men det gik stærkt. Jeg fik en kop kaffe og et projekt stukket i hånden, hvilket var en helt optimal start. Jeg har hørt om andre projektledere i andre virksomheder, som kom på græs i nogle måneder eller skulle ind på et igangværende projekt. 

Fin modtagelse

Jeg er i det hele taget meget glad for den måde, jeg blev taget imod på af Topdanmark. Folk var ekstremt positive og åbne over for det at man startede som ny medarbejder. Jeg oplevede medarbejderne i Topdanmark som meget interesserede i at mødes og meget villige til at forklare mig om de forskellige forretningsgange. Det var en super positiv oplevelse at stå som ny og ingenting vide, og så bare kunne ringe rundt og aftale møder. Hvis kulturen ikke var sådan, kunne det godt have været lidt tungt at starte som ny.