EBRU FENER, 22 ÅR, SKADEBEHANDLER HOS TOPDANMARK

Ebru er 22 år og bor i Helsingør. Straks efter gymnasiet læste hun videre som professionsbachelor i finans. Under sin uddannelse var Ebru i praktik i Topdanmark og arbejdede der også som studentermedhjælper i et år. Som færdiguddannet i februar 2016 fik hun arbejde hos Topdanmark i Ballerup som skadebehandler. 

Min interesse for forsikring kom under studiet, hvor jeg havde forsikring som valgfag. Det er et meget spændende job og jeg sætter stor pris på at have kontakt med så mange forskellige kunder. Jeg kan især lide følelsen af at vejlede og hjælpe den enkelte kunde, så de kan få svar på deres spørgsmål og komme videre.

De fleste kunder ringer til mig på telefonen, mens andre skriver e-mails eller sender sms. Det er meget forskelligt. En del af jobbet er også at have kontakt til værksteder, andre forsikringsselskaber og Politiet. Så man lærer hurtigt at løse mange opgaver på en dag. 

De bedste oplevelser på jobbet er når kunden er glad og giver udtryk for, at de har fået en kompetent og hurtig hjælp. Jeg kan rigtig godt lide at sætte mig i kundens sted og gøre alt jeg kan for at finde en løsning. Det er også udfordrende, fordi ingen kunder eller skader er ens, så det skal være en individuel løsning hver gang. 

Jeg er endnu ret ny i branchen, så lige nu har jeg fokus på at få mere erfaring i afdelingen. Mit job er meget alsidigt og det udvikler mig personligt og fagligt. På længere sigt vil jeg gerne videreuddanne mig. Jeg kan godt lide udfordringer og jeg kan godt forestille mig at jeg vil arbejde med strategi og ledelse.

I sin fritid bruger Ebru gerne tid på at holde sig i form i fitnesscentret og på at hygge sig med sin mand og sine venner og veninder. Hun går også op i mode og kan bruge mange timer på at læse om nye trends på nettet og sociale medier. Og så glæder hun sig til det næste afdelingsarrangement, som hun er med til at planlægge.