Kultur

Vi synes selv, vi har Danmarks bedste arbejdsplads. Du kan selvfølgelig ikke give os ret, før du selv har prøvet at være her. Men hvis du overvejer at søge job hos os, kan vi nemt give dig fem gode grunde til at arbejde her:

  • vi har en rar og uformel omgangstone og rigtig søde kolleger
  • vi har en spændende hverdag med mange udfordringer
  • vi har gode muligheder for videreuddannelse
  • vi har en af Danmarks bedste pensionsordninger
  • vi har flekstid.

Vores særlige kultur i Topdanmark

Omgangstonen i Topdanmark er imødekommende og glad. Vi har stor respekt for hinanden, både menneskeligt og fagligt, og det gør, at samarbejdet på tværs af afdelinger og områder fungerer nemt. Kulturen er meget åben og ubureaukratisk, og der er god mulighed for at få ført sine ideer ud i livet.

Et åbent miljø

En anden helt speciel ting ved Topdanmark er vores hovedkontor i Ballerup. Her arbejder ca. 1500 medarbejdere. Af dem sidder 850 medarbejdere samlet i et gigantisk kontorlandskab. Det er et helt specielt arbejdsmiljø, hvor alle sidder i det samme lokale – kun adskilt af lave, flytbare skillevægge. Det åbne miljø uden døre og mure gør, at vi altid kan stikke hovederne ind til hinanden – også til lederne som sidder sammen med os. Det giver en god stemning, og så lærer man hurtigt sine kolleger at kende. Men det kan samtidig give en del snak og støj, så du skal kunne lide at arbejde i et til tider hektisk miljø.