Sydbanks favoritkunder tilbydes forsikringstjek i filialen

Topdanmark har et samarbejde med Sydbank, der bygger på langvarige og stærke relationer – et partnerskab, der gennem årene har haft forskellige konstruktioner.

Topdanmark har et samarbejde med Sydbank, der bygger på langvarige og stærke relationer – et partnerskab, der gennem årene har haft forskellige konstruktioner.

Rabat og fordele til fælleskunder

I det nuværende samarbejde har Topdanmark siden 2015 været en integreret del af Sydbank Favorit, som er et kundeprogram for privatkunder, hvor fælleskunder tilbydes særlige rabatter og fordele. Herudover omfatter partnerskabet også erhvervs- og landbrugskunder.
Altid tæt på kunden, lokalt og regionalt

Sydbank er som landsdækkende, men samtidig stærk regional spiller med lokale filialer tæt på kunden, en væsentlig partner for Topdanmark.
Henviser til Topdanmark-møde

Bankrådgiverne sikrer Sydbanks privat-, erhvervs- og landbrugskunder adgang til forsikringsrådgivning ved at henvise til møder med Topdanmark enten via telefon/onlinemøder, møder hos kunden eller møder i Sydbanks filialer.
Forsikring = mere tilfredse bankkunder

Vi ved erfaringsmæssigt, at forsikring giver positiv merværdi til banken, og vores kundeundersøgelser bekræfter, at Sydbank-kunden, der har forsikringer i Topdanmark, er mere tilfreds med banken end kunden, der har valgt et andet forsikringsselskab.
Værdifuldt samarbejde

Partnerskabet mellem Sydbank og Topdanmark er et værdifuldt samarbejde, der skaber stor kunde- og partnerværdi.

Sydbank og Topdanmark har samarbejdet i forskelle skæringer gennem en årrække. Partnerskabet er baseret på en stærk kundeorientering og fokus på at skabe kundeværdi, hvilket vores fælleskunder kvitterer for.
Sammen med Sydbank har vi skabt et stærkt fundament for yderlig integration og videre udvikling af kunderejser og -løsninger til gavn for vores fælles kunder
Kim Bøjesen Partnerdirektør i Topdanmarkfakta

Sydbank og Topdanmark har siden 2015 samarbejdet om at tilbyde fordelagtige forsikringer til både privat-, erhvervs- og landbrugskunder.

Tag dit næste move i Topdanmark

Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60