Mød vores elevansvarlige

Kurt Kristjansen er vores elevansvarlige i Topdanmark. Det vil sige, at han står for alt, hvad der har med eleverne at gøre. Sammen med din vejleder i afdelingen har han ansvaret for, at du befinder dig godt, at du lærer noget og at du gennemfører uddannelsen. Du kan altid komme til Kurt, hvis du har brug for hjælp eller bare vil have en hyggesnak.

Det kan du forvente af os

Vi har haft elever i Topdanmark gennem mange år, så du er i erfarne og trygge hænder. Når du kommer, får du tildelt en 'fadder', som er din vejleder i afdelingen, og som skal hjælpe dig med de daglige opgaver og problemer. Du kan forvente at blive taget alvorligt og at få spændende opgaver, som stiller krav til dig både fagligt og personligt. Vi betragter dig som en kollega under oplæring, og du kommer derfor til at løse opgaver på lige fod med de faste medarbejdere i afdelingen. Og så garanterer vi, at du får det sjovt med både dine nye kolleger og de andre elever.

Det forventer vi af dig

I Topdanmark vil vi gerne have elever, som både er selvstændige, målrettede, udadvendte og modne. Du skal kunne lide at have kontakt med mange forskellige mennesker, og det gør heller ikke noget, hvis du har et godt humør og lidt humor med i bagagen.

Har du spørgsmål, som du ikke har fået svar på her på siderne, er du velkommen til at ringe til HR-konsulent Kurt Kristjansen på telefon 51 39 01 08 eller skrive en e-mail til ham på kkr@(if you can see this please update your browser)topdanmark.dk.

Topdanmarks Elevblad
Download elevblad
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Kurt Kristjansen på 51 39 01 08.
Se vores elevfilm

Se filmen her