Vælg din karriere

Som medarbejder i Topdanmark får du en modigere arbejdsplads, et sundere arbejdsliv og en sjovere arbejdsdag. Vi er hele Danmarks forsikringsselskab, førende indenfor brug af teknologi og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv. Se her på siden et udsnit af karrieremulighederne hos Topdanmark.

Hele mennesker gør ikke noget halvt

Uanset din stilling er der en række fællesnævnere, der tegner et billede af at være medarbejder i Topdanmark.

Vi har et fokus på sundhed, der giver dig energi til at præstere bedre. Du får en sjovere arbejdsdag, fordi du møder mere udvikling, ansvar og gode kundeoplevelser. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker.

Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!
Assurandør

Du er Topdanmarks ansigt udadtil og har personlig kontakt med vores kunder. Som assurandør hos Topdanmark skaber du din egen salgskarriere og har frihed til at forme arbejdsdagen, som du vil.

Så hvis du er drevet af salg, frihed og gode kundeoplevelser, er jobbet som assurandør det helt rigtige for dig.
Læs mere om at være assurandør

IT, tech og data

Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning. 

Er du klar på at afprøve nye løsninger og at udvikle dig i en innovativ afdeling med tung teknisk sparring, så er Topdanmark måske din næste arbejdsplads.
Læs mere om at være tech-profil

Leder

Som leder sætter du din faglighed og forretningsforståelse i spil og bruger evnen til at opnå følgeskab fra kolleger under, ved siden af og over dig til at sikre, at alle trækker i samme retning. 

Topdanmarks ledere går forrest og har mod til at træffe beslutninger, der rykker både lederen, medarbejderne og resten af Topdanmark. 
Læs mere om at være leder

Rådgiver

Uanset om du er rådgiver i vores kundeservice, skadebehandling eller salgscenter, er du i direkte dialog med vores kunder og er omgivet af kolleger, der er klar til at løfte i flok.

Er du glad for kundekontakt og drives af at hjælpe mennesker, så er jobbet som kunderådgiver en mulighed for dig.
Læs mere om at være rådgiver

Tværgående forretningsspecialist

Du har fokus på helheden og er med til at skabe bæredygtige løsninger, der gavner kunderne og samfundet.

Er du specialist på dit område - om det er inden for kommunikation, jura, økonomi eller noget helt fjerde - og vil du arbejde i en organisation, hvor du er omgivet af dygtige kolleger, så er Topdanmark måske din næste arbejdsplads.
Læs mere om at være forretningsspecialist

Tag dit næste move i Topdanmark

Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60