Mød kollegerne

Du får nogle superglade kolleger!

Vi har alle mulige typer stillinger. Her er et udpluk af de kolleger, du kan møde hos os. Er du allerede klar til at gå videre, så se vores ledige stillinger lige nu.

  

Rikke Wulff, kunderådgiver
Har været i Topdanmark i 5 år

"Mit arbejde består i at tale med kunder, give dem rådgivning og komme hele vejen rundt om deres behov".

Mød Rikke i filmen her

Mød også vores cyklende assurandør Allan Gaarde

Når assurandør Allan Gaarde skal til møde med kunderne i København, cykler han fra sted til sted. Det er praktisk, og kunderne synes også om det.

Mød Allan i filmen her
 

Kasper Hansen, Forsikringssælger

"Det giver en stor tilfredsstillelse, når man selv har kompetencerne og mulighederne for at træffe de rigtige beslutninger, og tilbyde kunderne de forsikringer, som de har brug for."
 

Mød Kasper i filmen her

Hella Harboe, Skadechef

"Jeg gik benhårdt efter et job, hvor jeg skulle arbejde med sundhedsforsikring og hvor jeg samtidig kunne udvikle mig som leder. Der var ikke mange af de job dengang, fordi det var en relativt ny forsikring, så jeg var heldig at få jobbet i Topdanmark Liv. Der kunne jeg bruge min baggrund og uddannelse, men til noget, der ikke handlede om sygepleje. "

Læs mere om Hella

Ebru Fener, Skadebehandler

”Min interesse for forsikring kom under studiet, hvor jeg havde forsikring som valgfag. Det er et meget spændende job og jeg sætter stor pris på at have kontakt med så mange forskellige kunder. ”

Læs mere om Ebru

Ferdi Køse, Forsikringsrådgiver

”Jeg taler hele tiden med kunder i mit arbejde og det sætter jeg stor pris på, fordi det handler om forskellige mennesker med meget forskellige behov. At nogen fx sætter mest pris på at forsikre de-res cykel, mens andre går meget op i deres smykker. Så forsikring er for mange kunder ikke bare noget man skal have.” 

Læs mere om Ferdi

Ask Josephsen, IT-udvikler

”Alle it-udviklere arbejder efter Scrum metoden og det fungerer super godt, fordi det giver nogle rigtig gode rammer at agere i. Det trives jeg med og hvis jeg tidligere i min karriere havde kunnet arbejde på den måde, ville det have gjort en stor forskel for mig.”

Læs mere om Ask

Kristian Lorenz, IT-driftsmedarbejder

”Jeg lærer hele tiden noget nyt, og det er vigtigt for mig. Jeg går kold, hvis hverdagen bliver for ensartet. Ofte står vi i en situation, hvor der skal tages en beslutning her og nu. Når vi er færdige med et projekt eller en opgave, evaluerer vi og diskuterer, hvad vi kan gøre bedre til næste gang. Det er jo det, vi lærer af.”

Læs mere om Kristian

Jesper Olsen, Pensionskundechef
Tidligere privatassurandør og pensionschef i Topdanmark

”Og så er Topdanmarks pensionsselskab et lille selskab, hvor der ikke er langt til toppen. Det er uformelt og fleksibelt, og det gør, at udfordringerne hurtigt bliver løst.”

Læs mere om Jesper

Brian Madsen, Projektleder
Ansat i Projektcenter, datamatiker og HD(O)

”Jeg fik en kop kaffe og et projekt stukket i hånden, hvilket var en helt optimal start.”

Læs mere om Brian

Jens Jakob Andersen, Privatassurandør
Ansat som assurandør siden 2005

”Kemien med kunden er vigtig, for som assurandør sælger man lidt af sig selv, hver gang man er ude hos kunder.”

Læs mere

Hør om arbejdet i vores it-afdeling

Mød vores it-medarbejdere og hør om vores arbejdsprocesser.

 

Se filmen her

Ivan Kotzebue, Erhvervsassurandør

"Det positive er at have nogle rigtig gode kollegaer, som man kan spare med, og at vi har en kultur, hvor vi hjælpes ad og samarbejder på tværs."

Læs mere om Ivan