Digital tryghed

Digital tryghed er et essentielt emne for at skabe en tryg og stabil hverdag. Det gælder både for vores privatkunder og for vores erhvervskunder. Det er dog også et overset område.

Digital tryghed er et essentielt emne for at skabe en tryg og stabil hverdag. Det gælder både for vores privatkunder og for vores erhvervskunder. Det er dog også et overset område.

I en verden der i højere og højere grad bliver digitaliseret, bliver det kun mere relevant for både private og virksomheder at sikre sig mod digitale trusler og angreb. 

Vi bruger mere og mere af vores tid på internettet på alt fra research, nyheder og online banking til gaming, sociale medier og streaming. Derfor er der i stigende grad risiko for online angreb – både for privatpersoner og for virksomheder.  

Derfor har vi i Topdanmark valgt at tilbyde vores kunder produkter og services som hjælper til en øget grad af digital tryghed.
Hjælp til virksomheder

Virksomheder har i mange år oplevet online angreb, og mindre virksomheder er især hårdt ramt af ransomeware, hvor virksomhedens data tages som gidsel. Derfor har vi en cyberforsikring for vores erhvervskunder. Cyberforsikringen giver akut hjælp til at udbedre skaderne efter en cyber-kriminel hændelse og bidrager til, at virksomhederne hurtigt kan vende tilbage til normal drift.
Hjælp til privatpersoner

Vi har som det første forsikringsselskab lavet en cyberforsikring for privatpersoner. På den måde kan vi hjælpe vores privatkunder med at forebygge og minimere eller helt eliminere uønskede hændelser online. Det gælder blandt andet ved nethandel, kortsvindel og digitale krænkelser. Vi kan se at cyber-truslen kun bliver større og derfor tror vi også på, at en cyberforsikring i fremtiden ikke blot vil blive nødvendig, men lige så almindelig som en indboforsikring. 

Læs mere om vores indsatser for IT-sikkerhed og databeskyttelse
Kontakt

Pernille Fogh Christensen
Senior bæredygtighedskonsulent
telefon 44 74 40 89
Marie Uldall Thomsen
Bæredygtighedskonsulent
mobil 61 16 70 44