Dine forhold som medarbejder

Medarbejderne i Topdanmark spiller en afgørende rolle for, at vi som virksomhed opnår gode forretningsmæssige resultater. Derfor gør vi vores bedste for at give dig nogle gode forhold på og uden for arbejdspladsen.

Medarbejderne i Topdanmark spiller en afgørende rolle for, at vi som virksomhed opnår gode forretningsmæssige resultater. Derfor gør vi vores bedste for at give dig nogle gode forhold på og uden for arbejdspladsen.

Løn, pension og ferie

Som udgangspunkt får du løn i forhold til dine kvalifikationer, dine arbejdsopgaver, din erfaring og ikke mindst den præstation, du leverer.

De fleste medarbejdere er lønnet efter overenskomsten mellem Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) og Forsikringsforbundet.

Ud over din løn betaler Topdanmark til din pensionsopsparing.

De fleste medarbejdere har fem ugers ferie og fem omsorgsdage. Dertil kommer fredag efter Kristi himmelfartsdag, Grundlovsdag, juleaftensdag og nytårsaftensdag, der alle er hele fridage. Langt de fleste medarbejdere får udbetalt et særligt ferietillæg på 2,75 % –altså 1,75 % mere end det lovbestemte ferietillæg på 1 %.
En fleksibel hverdag for dig

I Topdanmark får du en fleksibel hverdag med plads til både at arbejde på kontoret og hjemmefra. Vi arbejder ud fra en hybrid arbejdsmodel, og du og din leder aftaler selv, hvordan din arbejdsuge skal sammensættes med udgangspunkt i dit behov og de overordnede rammer.

De fleste, der arbejder i Topdanmark, har flekstid. Det har vi indført for at give alle mulighed for selv at tilrettelægge deres arbejdsdag.

Den ugentlige arbejdstid hos os er kun 35 timer og 55 minutter – frokostpausen betaler vi selv. I de fleste afdelinger er der mulighed for i perioder at gå på deltid. Det kræver selvfølgelig, at det rent praktisk kan lade sig gøre i forhold til arbejdsopgaverne.
Karrieremuligheder under ét tag

Du behøver ikke at søge videre for at udvikle dig og din karriere. Vi støtter medarbejdernes ønsker om jobrotation og karriereudvikling, og derfor bliver ledige stillinger altid slået op internt først. Det giver alle mulighed for at søge nye udfordringer inden for Topdanmark.

Hvis en medarbejder ønsker at flytte til et andet job, imødekommer vi det som regel.

Vi bakker også op omkring videreuddannelse, da det giver medarbejderne personlig udvikling og nye udfordringer. Samtidig får vi ny viden og kompetencer, så vi bliver endnu bedre rustet til fremtiden.
Topdanmark og Knæk Cancer

Vi gør ikke noget for bare at gøre det. Det gælder både professionelt og i forhold til aktiviteterne i og udenfor arbejdstid. Et tiltag, der ligger manges hjerte nært, er Topdanmarks engagement i Knæk Cancer-ugen. Her samles medarbejdere på tværs af organisationen omkring at motionere penge ind til den gode sag.
Er du klar til at tage dit næste move i Topdanmark?

Se vores ledige stillinger eller læs om vores forskellige karriereveje eller uddannelsesmuligheder.

Du kan også læse om ansættelsesprocessen og få vores gode råd til at søge.

Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60