Topdanmark indsamler 625.307 kroner til Knæk Cancer

Beløbet overstiger alle forventninger og alle tidligere indsamlinger.

Rekord-indsamling i 2022

Hele uge 43 stod i Knæk Cancers tegn, da Topdanmark endnu engang støttede op om TV2 og Kræftens Bekæmpelses indsamling. Denne gang blev der slået rekord med en indsamling på hele 625.307 kroner. Hele beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Topdanmark har i år ikke kun slået tilmeldingsrekord. Fredag aften stod det klart, at også den samlede indsamling oversteg alle tidligere rekorder. Pengene er resultatet af 922 medarbejderes knoklen samt det store Knæk Cancer-lotteri og indsamlingen fra Liv.

”Vi er fuldstændig blæst bagover af stolthed. Det er meget imponerende, at vi har formået at samle så flot et beløb ind. Det vidner om et stort ønske om at bidrage til kampen mod kræft, og så vidner det om, at Knæk Cancer er blevet en fast del af vores kultur. Der skal lyde en stor tak til alle, der har bidraget, og alle de frivillige hænder, der har hjulpet til hele ugen”
Marianne Granzow, HR-konsulent og Michael Knak, IT-informatik-medarbejderSpinning, løb/gang, dans, basket, TRX, step, stram op og yoga

Hele ugen svedte friske medarbejdere over hele landet. Alle steder har medarbejderne meldt om rigtig god stemning.
Aktiviteterne indbragte i alt 87.517 kroner.

 

Knæk Cancer Lotteri

Også ved dette års Knæk Cancer-uge kunne Topdanmarks medarbejdere støtte indsamlingen til Knæk Cancer ved at købe lodder i Knæk Cancer-lotteriet, hvor man kunne vinde alt fra massage og hotelophold til boligindretning, tasker og vin.
Det indbragte i alt 261.640 kroner

 

Liv-kunder og samarbejdspartnere 

Det har igennem flere år været en fast tradition, at Liv har inviteret kunder og samarbejdspartnere til Knæk Cancer event i uge 43, hvor der i fællesskab svedes for Knæk Cancer.
I år indbragte det 87.020  kroner.

 

Fredagsevent med fuld fart over feltet 

En række seje medarbejdere hoppede i kondiskoene fredag eftermiddag. I Ballerup var der både bar, kollegahygge og mulighed for at donere penge ved bl.a. at spille bordfodbold, airhockey eller få en Knæk Cancer-tatovering.
Fredagseventet indbragte næsten 5.000 kroner.  

 

Stor ros fra Kræftens Bekæmpelse 

Indsamlingsresultatet blev videregivet til Kræftens Bekæmpelse, som blev utrolig glade for Topdanmarks store engagement og ekstraordinære indsats. ​