En fremtid, der er mere dig

I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Vi er hele Danmarks forsikringsselskab og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv. Og så har vi en ledelse, der formidler det seriøse med et glimt i øjet, og som har mod til at teste nye idéer og holde fast i det, der virker. Her får du energi til at skabe bedre resultater og større muligheder for udvikling. Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark. Vi er mere dig!
Mere perspektiv, mindre skolebænk

Det giver en sjovere hverdag, når du udvikler nye kompetencer og styrker dine karrieremuligheder.

I Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi hurtigt kan få ting til at ske.

Her er der nemlig både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen.

I Topdanmark får også mulighed for at leve et sundere liv. Vi har blandt andet en sund og lækker kantine, træningsfaciliteter og massageordning. Og så kan du glæde dig til at få pulsen op, når vi alle står sammen i Knæk Cancer-ugen.

Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

 

Vi holder os på forkant

Du får mulighed for at udfolde dig selv på en modigere arbejdsplads. Vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer, og vi tør træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver rum til dig og din fremtid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Lige fra dine nærmeste kolleger til den øverste ledelse, som du hurtigt kommer til at møde.
Finansbachelor

Læser du til finansbachelor med speciale inden for forsikring? Og har du lyst til at prøve kræfter med et praktikforløb, der har mere fokus på ansvar og mindre på papirflytteri?

Så kom i praktik i et af Danmarks største forsikringsselskaber, hvor der er plads til mere dig.
Læs mere om området

Finanselev

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre som i går? Og har du færdiggjort en gymnasieuddannelse eller EUX med speciale i finans?

Så kan du få en af Danmarks mest udfordrende og sjoveste elevuddannelser, hvor der er plads til mere dig.
Læs mere om området

Finansøkonom

Læser du til finansøkonom? Drømmer du om en karriere inden for salg eller kundeservice, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre, som du plejer?

Så kom i praktik i et af Danmarks største forsikringsselskaber, hvor der er plads til mere dig.
Læs mere om området

Øvrige praktikmuligheder

Går du på en videregående uddannelse, der har praktikophold eller opgaveskrivning med virksomheder på programmet? Inden for finans, teknologi, kommunikation eller noget helt fjerde?

Så få et praktikophold, der handler mere om at få foden inden for i den virkelige verden og mindre om teori.

I Topdanmark er der plads til mere dig.
Læs mere om området

Skal dit næste praktikforløb være hos Topdanmark?

Har du spørgsmål?

Kontakt
HR & Kommunikation