Finansbachelor med mod på udfordringer

Læser du til finansbachelor med speciale inden for forsikring? Og har du lyst til at prøve kræfter med et praktikforløb, der har mere fokus på ansvar og mindre på papirflytteri? Så kom i praktik i et af Danmarks største forsikringsselskaber, hvor der er plads til mere dig.

Læser du til finansbachelor med speciale inden for forsikring? Og har du lyst til at prøve kræfter med et praktikforløb, der har mere fokus på ansvar og mindre på papirflytteri? Så kom i praktik i et af Danmarks største forsikringsselskaber, hvor der er plads til mere dig.

Mere udvikling, mindre automatpilot

Som praktikant i Topdanmark kan du glæde dig til en modigere arbejdsplads, et sundere arbejdsliv og en sjovere arbejdsdag.

Du får mulighed for at prøve dig selv af og rådgive rigtige kunder omkring beslutninger, der har stor betydning for deres liv. Samtidig får du inspiration til dit bachelorprojekt.

Du får intet mindre end 2.100 dygtige kolleger, der er klar til at give dig ansvar - og at sparre med dig, når der er behov for det. 

Og så kan du se frem til den personlige og faglige udvikling, du uundgåeligt vil opleve. 
”Jeg har prøvet flere ting af ved at være rundt i forskellige afdelinger, samtidig med at jeg har lært, hvordan studiets teori fungerer i praksis. Så praktikperioden har givet både erfaringer, aha-oplevelser og mod på fremtiden” // PATRICK, FINANSBACHELOR

Rigtige kunder giver rigtige erfaringer

Hos Topdanmark skaber vi vores produkter og services ud fra kundernes ønsker og behov. Du har derfor ikke kun brug for en faglig og teoretisk værktøjskasse, men også indlevelsesevne og menneskelig indsigt.

Målene for dit ophold tager udgangspunkt i dine egne ønsker. Men undervejs får du indblik i flere af vores afdelinger og får blandt andet mulighed for at udvikle din evne til at rådgive kunderne om komplekse forsikringsprodukter.

Vores kunder stiller store krav til os. Derfor skal du være godt klædt på, så du kan hjælpe kunderne med at realisere deres ønsker og behov.

Vi sørger selvfølgelig for at støtte og hjælpe dig undervejs.
Mød vores finansbachelor Burhan

Burhan blev ansat i 2018 som studentermedhjælper, mens han læste til finansbachelor. I 2020 blev han fastansat som skadebehandler i vores Løsøre Skadeafdeling.
Hvad sker der bagefter?

Efter din praktikperiode er færdig, sætter vi os ned og ser på mulighederne for at give dig et studenterjob, samtidig med at du gør din uddannelse som finansbachelor færdig.

Som virksomhed er det vigtigt for os at fortælle, at vi følger overenskomsten, når det gælder studenterjob.

Det er også vigtigt for os, at dit studenterjob ikke fylder mere end dit studie. Det er nemlig dit ansvar at få studie og arbejdsliv til at hænge sammen.
Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter motiverede praktikanter. Se hvilke ledige uddannelsesstillinger, vi har lige nu.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om dine muligheder i Topdanmark, så er du velkommen til at skrive til os på uddannelse@topdanmark.dk.

Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads.
Har du spørgsmål?

Kontakt
HR & Kommunikation