Assurandør: Fokus på kunden og plads til dig selv

Som assurandør sætter du ansigt på Topdanmark i relationen med kunderne. I Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine gode resultater belønnes og din udvikling prioriteres.

Som assurandør sætter du ansigt på Topdanmark i relationen med kunderne. I Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine gode resultater belønnes og din udvikling prioriteres.

Mere ansvar, mindre spildtid

Vi booker møderne for dig, så du kan fokusere på at forberede dine besøg og at få afdækket behovene og lukket handlerne i dialogen med kunden.

Det er nemlig sjovere at gå på arbejde, når du har tid til og mandat og råderum over for kunderne.

I Topdanmark får du lov til at tage ansvar af ledere, der stoler på din faglighed og professionalisme. Og så får du også en topledelse, som lægger mærke til dem, der leverer.

Du kan være den bedste udgave af dig selv i Topdanmark. Du har hjemmekontor, og du har frihed til selv at planlægge dit arbejde.

Du bliver en del af en modigere arbejdsplads, hvor vi både tør satse på det nye og holde fast i det, der virker. Vi har landets største kørende assurandørkorps og er i front, når det gælder vores fokus på den personlige kontakt. I alle relationer er det afgørende for os at forstå og sikre vores kunder.

Et sundt arbejdsliv handler også om at arbejde for et større formål. Det er vores opgave at sikre mennesker, deres hjem, virksomheder og ejendele og at stå klar med hjælp, når der skal bygges op igen.

Vi er ikke bare modigere, sundere og sjovere i Topdanmark.
- Vi er mere dig!
Mød vores privatassurandør David

David blev ansat i 2017.  Han startede som Finansøkonom, derefter blev han ansat i Salgscenteret og knap to år efter, blev han privatassurandør.
Frihed som en selvstændig, fast løn og bonus

Som assurandør har du fleksible arbejdstider og planlægger selv din arbejdsdag. Du har faktisk mange af de samme fordele, som hvis du var selvstændig. Men her er du sikret din faste løn ud over din bonus.

Så hvis du er drevet af salg, frihed og gode kundeoplevelser, er jobbet som assurandør det helt rigtige for dig.
”Grunden til, at jeg kan være ’mere mig’, er fordi, der er meget frihed under ansvar. Man har lidt sin egen lille butik; jeg har både hjemmekontor og kan arbejde fra bilen. At arbejde for et selskab, der er der for sine kunder - det er jeg faktisk rigtig stolt af” // DAVID, PRIVATASSURANDØR

Vi udvikler dig med uddannelse

Sideløbende med dit salgsarbejde får du også nye redskaber i værktøjskassen og bliver endnu bedre til at rådgive kunderne og give dem den nødvendige hjælp.

Vi betaler for din uddannelse på Forsikringsakademiet i Rungsted, hvor du lærer alt om privat-, erhvervs- og pensionsområdet. Det tager 3 1/2 år.
Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter assurandører inden for salg af privatforsikringer, erhvervsforsikringer og pension. Klik her og se hvilke ledige jobs, vi har lige nu. Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads.
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60