IT, tech og data: En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling

Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning. Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje.
Mød Ask, vores webudvikler og Cansu, vores analytiker her på siden.

Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning. Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje.
Mød Ask, vores webudvikler og Cansu, vores analytiker her på siden.

Mere udvikling, mindre håndbremse

Du får en sjovere arbejdsdag i Topdanmark, fordi du får lov at teste nye idéer og metoder af.

Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, tung teknisk feedback – og et job der giver mening hele vejen rundt.

Du får ansvar, indflydelse på løsningerne, og ledere, der støtter dig hele vejen. Og når løsningen er live, er der øjeblikkelig feedback fra de tusinder af kunder, der bruger dem.

Samtidig er der løbende fokus på at styrke dine kompetencer gennem kurser og tværfagligt samarbejde.

Du får et sundere arbejdsliv i Topdanmark, fordi vi tager ansvar for dig, og fordi du bliver en del af et stærkt fællesskab. Du får masser af muligheder for at røre dig, en sund og lækker kantine, massage-ordning og meget andet. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og det kan du se på din samlede lønpakke og fordelene, du får hos os og vores partnere.

Du får en modigere arbejdsplads i Topdanmark. Her har IT længe været et fokusområde for ledelsen, og vi er i dag førende indenfor brug af  teknologi. Vi er langt fremme med både machine learning og virtualisering. Vi begyndte at arbejde agilt allerede i 2011 og kører med SAFe i flere af vores store udviklingsområder. Og ja, vi har stadig en mainframe, fordi vi også har modet til at holde fast i det, der virker. Innovation er ikke bare noget, vi snakker om, men noget, vi gør. Læs mere om vores mange tiltag inden for innovation

Vi er ikke bare modigere, sundere og sjovere i Topdanmark.
- Vi er mere dig!
Mød vores webudvikler Ask

Ask blev ansat i 2015. Ask har i alle årene arbejdet i IT Customer Engagement, og så har han været udlånt til et af Topdanmarks største projekter.
En hverdag som webudvikler i Topdanmark

Teknologi og mennesker trives sammen, og vi arbejder efter alle scrum-kunstens regler og med små iterationer hele tiden. Vores 400 fagligt skarpe tech-kolleger har en afgørende position i Topdanmarks strategi. Her emmer af engagement. Kode og udvikling løftes af den faglige sparring med ambitiøse kolleger.
"Jeg får snakket med mange mennesker, når jeg løser mine opgaver, og når jeg er færdig med mine, skal jeg hjælpe de andre. Det er et fælles mål, vi har som team" // ASK, WEBUDVIKLER

Din indgang til rollen som tech-profil

Som tech-profil sætter du dig selv og din faglighed i spil i vores store IT-afdeling eller i en af vores stabsområder. Du har typisk en lang eller mellemlang videregående uddannelse, der klæder dig på til at varetage en rolle som:

  • Senior IT-udvikler
  • Yngre IT-udvikler
  • Scrum master
  • Data-specialist
  • Statistiker
  • AnalytikerMød vores analytiker Cansu

Cansu blev ansat i 2018. Cansu arbejder som analytiker med bl.a. prissætning i vores Analytics område.
En hverdag som analytiker i Topdanmark

Vi motiveres af at udvikle avancerede tariffer som på den ene side udnytter viden i interne og eksterne data til det yderste, og på den anden side har markant effekt på bundlinjen. Vi opererer i grænsefladen mellem produktionssystemer og sofistikeret programmering og modellering.
"Vi sidder i et kæmpe kontorlandskab, og det betyder, at kollegaer, din leder og din chef sidder lige rundt om hjørnet. Det er med til at give en sund og uformel kultur" // CANSU, ANALYTIKER

Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter teknologiske profiler med ambitioner. Klik her og se, hvilke profiler vi søger lige nu. Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60