Leder: Mod til at være på forkant

I Topdanmark er du som leder en del af en organisation, hvor det er hurtigt at få ting til at ske. Her er vi sammen om at sikre mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele og at stå klar med hjælp, når der skal bygges op igen.

I Topdanmark er du som leder en del af en organisation, hvor det er hurtigt at få ting til at ske. Her er vi sammen om at sikre mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele og at stå klar med hjælp, når der skal bygges op igen.

Mere banebrydende, mindre vanetænkende

I Topdanmark kan du glæde dig til en sjovere arbejdsdag.

Du får mandat og råderum til at løse din ledelsesopgave og en topledelse, der lægger mærke til dem, der leverer. Det giver dig energi til at skabe resultater sammen med dine medarbejdere med større muligheder for indflydelse, udvikling og humor.

Det er sundere at gå på job, når du kan være den bedste udgave af dig selv. I Topdanmark er vi der for dig, ligesom du er der for dine medarbejdere. Det gælder både i det daglige, når vi rykker sammen for at løse en pludselig udfordring – og når vi motionerer mange penge ind i Knæk Cancer-ugen.

I Topdanmark får du mulighed for at udfolde dig på en modigere arbejdsplads. Vi har ressourcerne og viljen til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det gør os til en dynamisk og innovativ arbejdsplads, hvor du kan være med til at sætte retningen, så vi også kan træffe de rigtige valg i morgen.

Med vores succesfulde og innovative skadeforsikringsforretning giver det dig et stærkt ståsted for at præge en meningsfuld arbejdsplads. 

Vi er ikke bare modigere, sundere og sjovere i Topdanmark.
- Vi er mere dig!
Mød vores afdelingsleder Lilian

Lilian blev ansat i 2010. Hun startede som kunderådgiver i Kundeservice, herefter blev hun rådgiver i Salgscentret, dernæst Supervisor, og i dag er hun Afdelingsleder.
Struktureret program for dig som leder

Vi har skabt en modigere arbejdsplads for dem, der forstår at gribe chancen og udfolde sit potentiale.

Det kræver fælles ledelsesmæssigt mindset og dygtige ledere, der formår at arbejde sammen.

Derfor har vi et lederprogram, som du vil blive en del af.

Programmet skal sikre den ledelsesmæssige kapacitet, der skal til for at eksekvere på strategien og realisere målsætningerne frem til 2022.

Herunder:

  • Styrke dine færdigheder til at lede både drift og udvikling i usikkerhed og transformation
  • Styrke dine samarbejdsevne, herunder initiativ og autoritet i en fælles ledelse
  • Styrke dine færdigheder til at sikre fremtidens kompetencer og udvikle kompetencerne hos såvel refererende ledere som medarbejdere
  • Løfte dig i dit personlige lederskab i forhold til mod, risikovillighed, handlekraft og evne til at skabe engagement"De muligheder jeg har fået, vil jeg også gerne give videre til medarbejderne. Det handler om ikke at pakke medarbejderne ind i vat og at møde dem der, hvor de er" // LILIAN, AFDELINGSLEDER

De 5 ledelseskompetencer

God ledelse i Topdanmark tager afsæt i vores 5 ledelseskompetencer Vis retning, Skab råderum, Hav resultatfokus, Byg relationer og Styrk kompetencer
Din udvikling er en del af jobbet

Som leder sætter du din faglighed og forretningsforståelse i spil og bruger evnen til at opnå følgeskab fra kolleger under, ved siden af og over dig til at sikre, at alle trækker i samme retning.

I Topdanmark forventer vi, at du løbende videreuddanner dig. Det er afgørende, at dine kompetencer udvikler sig i takt med forretningens behov, så vi holder os på forkant.

Du har mange muligheder for at fortsætte din udvikling i Topdanmark. Hvad enten det gælder andre lederstillinger eller et job som specialist. Her er ledelse en rolle, du både kan træde ind i og ud af.
Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter dynamiske ledere med helhedssyn. Klik her og se, hvilke ledige lederjobs vi har lige nu. Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads.
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60