Rådgiver: Gør det bedste for kunden og dig selv

Uanset om du er rådgiver i vores kundeservice, skadebehandling eller salgscenter, er du i direkte dialog med vores kunder. Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder.

Uanset om du er rådgiver i vores kundeservice, skadebehandling eller salgscenter, er du i direkte dialog med vores kunder. Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder.

Mere ansvarlighed, mindre armlægning

Du får en sjovere arbejdsdag i Topdanmark. Hos os bliver du hurtigt en del af fællesskabet og det sociale liv, der omfatter alt fra sports- og kulturforeninger til vores legendariske fester og bankoaftener.

Og så er det sjovere, fordi vi vinder priser for kundernes oplevelse af os, og du får større muligheder for udvikling.

Det giver et sundere liv, når du møder hjælp og opbakning fra kolleger og ledere. I Topdanmark vægter vi sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Det gælder både i det daglige, og når vi rykker sammen for at motionere mange penge ind i Knæk Cancer-ugen.

Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt. Hos Topdanmark kan du være med til at afprøve nye metoder, fordi vi har skabt en modigere arbejdsplads med ledere, der tør give ansvar og muligheder til dem, der forstår at gribe chancen.

Vi er ikke bare modigere, sundere og sjovere i Topdanmark.
- Vi er mere dig!
Mød vores kunderådgiver Camilla

Camilla blev ansat i 2012. Camilla startede som finanselev i ServiceCentret. Hun har også været forbi skadeafdelingen, og nu arbejder hun i Kundeservice.
Du rykker dig hele tiden

Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen.

I alle relationer er det afgørende for os at forstå og sikre vores kunder. Derfor får du en ordentlig oplæring og mulighed for videreuddannelse, så du løbende bliver endnu bedre til at rådgive kunderne og give dem den hjælp, de har brug for.
"Selve kerneopgaven er at hjælpe kunderne på bedst mulig vis. Når man præsterer godt, bliver det bemærket, og det har givet mig nogle nye muligheder" // CAMILLA, KUNDERÅDGIVER

Kundeservice, skadebehandling eller salgscenter?

Er du glad for kontakten med mennesker og god til at sætte dig i deres sted, vil du trives i rollen som rådgiver. Alligevel er der lidt forskel på, hvilken af de tre afdelinger du arbejder i:

  • I Kundeservice vejleder og rådgiver du kunderne, når de ringer ind med spørgsmål til deres forsikringer
  • I Skadebehandling tager du hånd om kunderne i hele forløbet fra, at de anmelder en skade, og indtil sagen er afsluttet
  • I Salgscenteret ringer du ud til kunder for at sammensætte og sælge forsikringsløsninger, der møder den enkelte kundes behov.Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter dygtige medarbejdere med ambitioner inden for rådgivning, skadebehandling og salg.
Klik her og se, hvilke ledige jobs vi har lige nu. Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads.
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60