Tværgående specialist: Et stærkere ståsted for vækst

I Topdanmark får du hver dag mulighed for at udfolde dig på en modigere arbejdsplads. Det gælder, uanset om du arbejder inden for HR, marketing, jura eller produktudvikling. Vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job.
Mød Niklas, vores projektleder og Cansu, vores analytiker her på siden.

I Topdanmark får du hver dag mulighed for at udfolde dig på en modigere arbejdsplads. Det gælder, uanset om du arbejder inden for HR, marketing, jura eller produktudvikling. Vi har ressourcer og vilje til at teste nye idéer og træffe beslutninger, der holder os på forkant. Det giver bedre rum til dig og dit job.
Mød Niklas, vores projektleder og Cansu, vores analytiker her på siden.

Mere sammenhæng, mindre micro management

Det er sjovere at gå på arbejde, når du er med til at udvikle og har mandat til at løse dine opgaver.

Hos os får du lov til at tage ansvar af ledere, der anerkender dig og din professionalisme, og du møder kolleger, der sætter fælles faglighed højt, når I samarbejder på tværs og finder på løsninger til gavn for vores kunder.

I Topdanmark får du mange muligheder for at leve et sundere arbejdsliv. Det gælder både i det daglige, når vi tager hensyn til dit liv under planlægningen af vores arbejde, og når vi sammen motionerer mange penge ind i Knæk Cancer-ugen. Vi driver en sund forretning i den finansielle sektor, og det kan du se på din samlede lønpakke og fordelene, du får hos os og vores partnere.

Vi tør satse på det nye og holde fast i det, der virker. Her kan du afprøve de seneste metoder og være med til at træffe hurtigere beslutninger i en flad struktur. Det gør Topdanmark til en anderledes finansiel arbejdsplads, hvor du kan være med til at præstere og optimere, så vi også kan træffe de rigtige valg i morgen. Vi nytænker og udvikler nye produkter og services i samarbejde med kunder såvel som tredjepartspartnere - læs om vores mange tiltag inden for innovation.

Vi er ikke bare modigere, sundere og sjovere i Topdanmark.
- Vi er mere dig!
Mød vores projektleder Niklas

Niklas blev ansat i 2015. Niklas blev ansat i Projektcentret som junior projektleder, og i dag er han projektleder.
En hverdag som projektleder i Topdanmark

Du veksler mellem at arbejde selvstændigt og i tætte relationer med ledelsen og kolleger i andre funktionsområder, og du tænder på at være med, når de vigtige beslutninger træffes.
"Det, der motiverer mig, er at se den udvikling, jeg er med til at skabe i Topdanmark. Hvis jeg skal nå i mål, er der brug for, at jeg har mandat til at udfordre og træffe beslutninger; og det mener jeg, at Topdanmark er rigtig dygtig til at sikre" // NIKLAS, PROJEKTLEDER

Din indgang til rollen som specialist

Som specialist sætter du dig selv og din faglighed i spil inden for et af vores mange forretnings- eller stabsområder. Du har typisk en lang eller mellemlang videregående uddannelse, der klæder dig på til at varetage en rolle som:

  • Advokat
  • Executive advisor
  • Forretnings-, Markeds-, Produktudvikler
  • Proceskonsulent
  • Analytiker
  • Kommunikationskonsulent
  • Marketingspecialist
  • Projektleder
  • Product ownerMød vores analytiker Cansu

Cansu blev ansat i 2018. Cansu arbejder som analytiker med bl.a. prissætning i vores Analytics område.
En hverdag som analytiker i Topdanmark

Du motiveres af at udvikle avancerede tariffer som på den ene side udnytter viden i interne og eksterne data til det yderste, og på den anden side har markant effekt på bundlinjen. Vi opererer i grænsefladen mellem produktionssystemer og sofistikeret programmering og modellering.
"Vi sidder i et kæmpe kontorlandskab, og det betyder, at kollegaer, din leder og din chef sidder lige rundt om hjørnet. Det er med til at give en sund og uformel kultur" // CANSU, ANALYTIKER

Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter de dygtigste specialister inden for mange forskellige områder. Klik her og se, hvilke profiler vi leder efter lige nu. Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads.
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60