Velkommen til Topdanmark

Som medarbejder i Topdanmark får du en sjovere arbejdsdag, et sundere arbejdsliv og en modigere arbejdsplads. Vi er hele Danmarks forsikrings- og pensionsselskab og et fællesskab, hvor du også kan være dig selv. Vi er ikke bare modigere, sjovere og sundere i Topdanmark.

Vi er mere dig!

Din første tid i Topdanmark

På dine første arbejdsdage vil din nye chef og kollegaer sørge for, at du får hilst på din nye afdeling og andre nye samarbejdspartnere i Topdanmark og i det hele taget sikre, at du falder til i de nye omgivelser.  

I løbet af din første tid i Topdanmark får du også en samlet introduktion til koncernen Topdanmark sammen med andre nystartede kollegaer. 

Kursets formål er at give dig en fælles introduktion til og orientering om Topdanmark, så du efter kurset er blevet positivt bekræftet i at have valgt det helt rigtige selskab som din nye og fremtidige arbejdsplads.
Topdanmark er Mere dig!

Bliv klogere på Topdanmarks medarbejderaspiration: ”Sjovere, sundere, modigere – Mere dig!” Den afspejler, hvem vi er og alt det, vi stræber efter. Se medarbejderaspirationen beskrevet her – og husk lyden: iPaper om vores Medarbejderaspiration
Tag en rundtur i koncernen

Gå på opdagelse i film og tekster om Topdanmark, og bliv klogere på, hvordan vi kommunikerer til vores kunder, til vores investorer, til pressen og om CSR-tiltag.  

  • Topdanmark.dk: Kundeinformation om forsikringer, prisberegnere, skadeanmeldelser og kontaktinformation  

  • Topdanmark.com: Koncerninformation om vores historie, investorforhold og karriereveje 

  • CSR-rapport: Læs om vores resultater, mål og politik for CSR i rapporten

Topdanmark er naturligvis også til stede på de sociale medier. Du kan bl.a. finde os på: 
Kontakt

HR
Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os om dine job- og karrieremuligheder i Topdanmark.
telefon 44 74 30 60