HELLA HARBOE, 46 ÅR, SKADECHEF HOS TOPDANMARK

Hella er 46 år og bor i Charlottenlund. Hun blev sygeplejerske i 1996 og arbejdede bl.a. på et privathospital inden hun i 2011 blev ansat i Topdanmark Livsforsikring som afdelingsleder i Ballerup.

Jeg gik benhårdt efter et job, hvor jeg skulle arbejde med sundhedsforsikring og hvor jeg samtidig kunne udvikle mig som leder. Der var ikke mange af de job dengang, fordi det var en relativt ny forsikring, så jeg var heldig at få jobbet i Topdanmark Liv. Der kunne jeg bruge min baggrund og uddannelse, men til noget, der ikke handlede om sygepleje. 

Jeg startede i Topdanmark Liv og arbejdede med pensionsprodukter. I dag arbejder jeg med skadeforsikring og har ansvaret for det område der hedder Personskade. Det er fx arbejdsskader og personskader ved sport og trafikulykker. Det er meget motiverende at arbejde med udvikling og coaching af ledere og medarbejdere, så vi sammen kan gøre skadebehandlingen effektiv og samtidig give kunderne en god oplevelse. Samtidig oplever jeg, at der er højt til loftet i Topdanmark. Har man gode idéer, er der rig mulighed for at prøve dem af. 

Lige nu er jeg bl.a. i gang med et projekt, der skal øge det tværgående samarbejde, så vi bliver endnu bedre til at udnytte de fordele, der er ved at Topdanmark både er et pensionsselskab og et forsikringsselskab. Der er et stort potentiale for at skabe flere synergier, men opgaven er både meget omfattende og udfordrende, men ikke mindst spændende.

Topdanmark er en koncern med mange udviklingsmuligheder og det er med til at gøre det attraktivt at arbejde her. Skulle jeg en dag få lyst til at kaste mig over et andet område, fx erhvervsforsikringer eller it, er der gode muligheder for nye og anderledes udfordringer. 

Og så sætter jeg selvfølgelig pris på, at Topdanmark tænker på sine medarbejderes sundhed og trivsel, og giver os frihed til og mulighed for at planlægge vores arbejdsdag, så der er den rette balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Når jeg holder fri er jeg sammen med min familie og venner. Jeg er glad for aktive ferier, god mad og vin, og løbeture med vores hund.