HELLA HARBOE, 49 ÅR, UDVIKLINGSCHEF HOS TOPDANMARK

Hun er 49 år, bor i Charlottenlund, og så arbejder hun som udviklingschef i Topdanmark. Mød Hella Harboe, der er uddannet sygeplejerske og brænder for personlig udvikling

Fra sygepleje til Topdanmark

Hella blev sygeplejerske i 1996 og arbejdede bl.a. på et privathospital inden hun i 2011 blev ansat i Topdanmark Livsforsikring som afdelingsleder i Ballerup.

”Jeg gik benhårdt efter et job, hvor jeg skulle arbejde med sundhedsforsikring og hvor jeg samtidig kunne udvikle mig som leder. Der var ikke mange af de job dengang, fordi det var en relativt ny forsikring, så jeg var heldig at få jobbet i Topdanmark Liv. Der kunne jeg bruge min baggrund og uddannelse, men til noget, der ikke handlede om sygepleje,” fortæller Hella.

Hellas rejse i virksomheden

Som medarbejder i Topdanmark er der rig mulighed for at prøve kræfter med forskellige områder. Da Hella begyndte i Topdanmark Liv arbejdede hun med pensionsprodukter. Senere blev hun skadeschef og arbejdede med skadeforsikring; fx arbejds- og personskader ved sport og trafikulykker. I dag er Hella udviklingschef i Landbrug & Erhverv, hvor hun arbejder med at få flere partneraftaler i hus og få en bedre udnyttelse og kendskab til de eksisterende.

”Lige nu samarbejder jeg med nogle af de andre afdelinger om, at vi skal have flere tværgående kunder på tværs af hele organisationen. Det er virkelig spændende; jeg elsker mit job,” siger Hella og fortsætter

”Der er enormt mange muligheder i Topdanmark og det er med til at gøre det attraktivt at arbejde her. Jeg vidste, at jeg gerne ville i salgsorganisationen og få en salgsvinkel på min forsikringserfaring. Det er ret specielt at få mulighed for at prøve et helt nyt område og samtidig beholde både netværk og gode kollegaer. Og så er det fedt at kende Topdanmark fra flere forskellige vinkler og få en større forståelse af den store sammenhæng,” konstaterer hun.

En arbejdsplads med højt til loftet

Hos Topdanmark står medarbejdertilfredshed højt på dagsordenen og det er noget, Hella kan mærke i dagligdagen. 

”Der er altid højt til loftet. Har man gode idéer, er der rig mulighed for at prøve dem af. Og så sætter jeg selvfølgelig pris på, at Topdanmark tænker på sine medarbejderes sundhed og trivsel, og giver os frihed til og mulighed for at planlægge vores arbejdsdag, så der er den rette balance mellem arbejdsliv og familieliv,” siger Hella. 

Medarbejdere, der brænder for jobbet

Spørger man Hella, hvor hun finder sin motivation, kommer svaret prompte.

”Min leder tror på, at jeg kan løfte opgaven, og det er en kæmpestor motivationsfaktor for mig. Derudover har jeg nogle medarbejdere, der også elsker deres job og er topmotiverede – og det smitter.”

Når Hella ikke er på arbejde, bliver tiden tilbragt med familie og venner. Hella er glad for aktive ferier, god mad og vin, tennis og løbeture med hunden. Og så begyndte hun i efteråret 2018 på en MBA ved Henley Business School i København. 

”Så nu går der selvfølgelig også en del tid med at læse lektier,” siger Hella afslutningsvis i et stort smil.