Sammen vokser vi os stærkere

I Topdanmark spiller partnerskaber en vigtig strategisk rolle. Ved at udvikle løsninger sammen med vores partnere og indgå effektive distributionsaftaler sikrer vi, at Topdanmark når ud til de rigtige mennesker med de rigtige løsninger. Og at vi sammen gør vores forretninger endnu stærkere.

Mere end et økonomisk partnerskab

Økonomien spiller en rolle i alle vores partnerskaber. Men det gode partnerskab handler i lige så høj grad om at udvikle en fælles strategi og skabe værdi på den lange bane. Det kan vi, når vi vokser sammen og laver løsninger, der er tilpasset samarbejdet. Så vi ikke bare leverer forsikringer, men er med til at udvikle partnerens forretning og løse kundernes udfordringer.
Stærke partnerskaber er noget af det, Topdanmark er bygget på. Vi har en lang tradition for at få en plus en til at give tre, og det gavner både os, vores partnere og vores kunder.

Skræddersyede løsninger

Et partnerskab er aldrig en metervare. Alle de virksomheder og foreninger, vi indgår aftaler med, har forskellige behov og ønsker. Derfor udvikler vi ofte unikke løsninger med den enkelte partner ud fra kundernes eller medlemmernes behov. 
Stor skalerbarhed

Vores størrelse og erfaring betyder, at vi nemt kan skalere og eksekvere partnerskabet ud over partnerens forretning. På den måde kan vi løbende tilpasse vores løsninger, så de matcher partnerens og kundernes ønsker. Og samtidig bevarer den høje kvalitet.
Øget kundetilfredshed og loyalitet

For partnere kan et samarbejde med Topdanmark være interessant af flere grunde. Undersøgelser viser blandt andet, at partnerens kunder bliver mere tilfredse med at være hos partneren, når de får Topdanmark som forsikringsselskab. Tilfredsheden smitter altså af på hele forretningen.
Lige børn leger bedst

Vores indgang er altid, at vi vil være ligeværdige partnere og ikke bare leverandører. Vi er bedst, når vi arbejder os ind i kernen af partnerens forretning og udvikler løsninger, der er tilpasset partnerens kanaler og kundemæssige økosystem. På den måde anvender vi sammen synergien bedst muligt, og vi kan i højere grad skabe værdi på langt sigt.