Vi leverer enkle og fair forsikringer til Coops mange medlemmer

Topdanmarks partnerskab med Coop, som er en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder med 1,9 mio. medlemmer, blev lanceret i 2017 under navnet Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Topdanmarks partnerskab med Coop, som er en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder med 1,9 mio. medlemmer, blev lanceret i 2017 under navnet Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Højfrekvente kontaktpunkter

Med højfrekvente fysiske og digitale kundekontaktpunkter anser Topdanmark detailhandelen generelt, og Coop i særdeleshed, som en stadigt mere væsentlig og kunderelevant salgskanal for forsikring.
Integreret i Coops økosystem

Med Coop Forsikringer fuldt integreret i Coops økosystem, digitale platform og medlemsprogram understøttes Coops ønske om at kunne tilbyde medlemmerne ekstra tryghed gennem enkle forsikringer til en fair pris.
fakta

Medlemmer har adgang til otte forskellige forsikringer: indbo-, rejse-, bil-, hus-, voksenulykkes-, børneulykkes-, hund- og katteforsikring.

Medlemsbonus på forsikringer

Coop-medlemmer, som er kunder i Coop Forsikringer, optjener medlemsbonus ved køb af forsikringer og får løbende månedlig bonus og årlig skadefri bonus. Medlemmerne får på den måde løbende bekræftet værdien af deres medlemskab.

Vi forventer at medlemsbonusserne til kunderne i Coop Forsikringer over de næste fem år vil runde over 50 millioner kroner. Bonus er kroner og øre, som kunder kan handle for i alle Coops butikker.
Eget site og fast medarbejderteam

Som en stærk partner understøtter Topdanmark Coop Forsikringer med selvstændig hjemmeside, udvikling af forsikringsprodukter eksklusivt til Coops medlemmer og med et 100% dedikeret medarbejderteam, der rådgiver, servicerer og skadebehandler.

Besøg hjemmesiden coopforsikringer.dk
Markedsføring og kampagner

Herudover har partnerskabet et tæt samarbejde om markedsføring og kampagner via Coops digitale kanaler.

Coops fokus på at hjælpe medlemmer er, sammen med Topdanmarks ekspertviden inden for forsikring, fundamentet for et helt unikt samarbejde. Med udgangspunkt i medlemmernes behov har vi sammen med Coop udviklet digitale forsikringsprodukter integreret i Coops medlemsunivers og digitale platform, der gør det let at blive kunde og let at få hjælp, når uheldet er ude
Kim Bøjesen Partnerdirektør i Topdanmarkfakta

Rådgivning, produktet, salg, servicering og skadebehandling varetages af Topdanmark, som har en dedikeret afdeling, der udelukkende beskæftiger sig med Coop Forsikringer. En stor del foregår online, men der er altid mulighed for personlig rådgivning og betjening, for eksempel når skaden sker.

Nøgletal

 • Siden 2017
  har Topdanmark og Coop samarbejdet

  om at sikre Coop-medlemmer nem og fair adgang til økonomisk tryghed gennem en digital kunderelevant platform. I 2021 er samarbejdet forlænget med yderligere 5 år.

 • Mere end 1,9 mio.
  er medlem af Coop

  Medlemmer optjener medlemsbonus som kunde i Coop Forsikringer gennem bl.a. faste bonusser hver måned.

 • 35.000 policer
  er pr. november 2021 solgt,

  og vi forventer en markant vækst i de kommende år.