Vi leverer enkle og fair forsikringer til Coops mange medlemmer

Topdanmarks partnerskab med Coop, som er en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder med 1,8 mio. medlemmer, blev lanceret i 2017 under navnet Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Topdanmarks partnerskab med Coop, som er en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder med 1,8 mio. medlemmer, blev lanceret i 2017 under navnet Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Højfrekvente kontaktpunkter

Med højfrekvente fysiske og digitale kundekontaktpunkter anser Topdanmark detailhandelen generelt, og Coop i særdeleshed, som en stadigt mere væsentlig og kunderelevant salgskanal for forsikring.
Integreret i Coops økosystem

Med Coop Forsikringer fuldt integreret i Coops økosystem, digitale platform og medlemsprogram understøttes Coops ønske om at kunne tilbyde medlemmerne ekstra tryghed gennem enkle forsikringer til en fair pris.
Medlemsbonus på forsikringer

Coop-medlemmer, som er kunder i Coop Forsikringer, optjener medlemsbonus ved køb af forsikringer og får løbende månedlig bonus og årlig skadefri bonus. Medlemmerne får på den måde løbende bekræftet værdien af deres medlemskab.
Eget site og fast medarbejderteam

Som en stærk partner understøtter Topdanmark Coop Forsikringer med selvstændig hjemmeside, udvikling af forsikringsprodukter eksklusivt til Coops medlemmer og med et 100% dedikeret medarbejderteam, der rådgiver, servicerer og skadebehandler.
Markedsføring og kampagner

Herudover har partnerskabet et tæt samarbejde om markedsføring og kampagner via Coops digitale kanaler.

Coops fokus på at hjælpe medlemmer er, sammen med Topdanmarks ekspertviden inden for forsikring, fundamentet for et helt unikt samarbejde. Med udgangspunkt i medlemmernes behov har vi sammen med Coop udviklet digitale forsikringsprodukter integreret i Coops medlemsunivers og digitale platform, der gør det let at blive kunde og let at få hjælp, når uheldet er ude
Kim Bøjesen Partnerdirektør i Topdanmarkfakta

Coop og Topdanmark har samarbejdet siden 2017 om at sikre Coop-medlemmer nem og fair adgang til økonomisk tryghed gennem en digital kunderelevant platform.