Finansøkonomer, der drives af dialogen med kunden

Læser du til finansøkonom? Drømmer du om en karriere inden for salg eller kundeservice, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre, som du plejer? Så kom i praktik i et af Danmarks største forsikringsselskaber, hvor der er plads til mere dig.

Læser du til finansøkonom? Drømmer du om en karriere inden for salg eller kundeservice, hvor det handler mere om at udvikle sig og mindre om at gøre, som du plejer? Så kom i praktik i et af Danmarks største forsikringsselskaber, hvor der er plads til mere dig.

Mere ambition, mindre rutine

Som praktikant i Topdanmark kan du glæde dig til en modigere arbejdsplads, et sundere arbejdsliv og en sjovere arbejdsdag. Du får mulighed for at prøve dig selv af ved at sælge og rådgive om komplekse produkter til rigtige kunder. Forløbet giver dig også mulighed for at skrive speciale om Topdanmark i forlængelse af praktikperioden.

Du får en spændende hverdag fuld af ansvar og med højt til loftet. 

Men du får også den personlige udvikling og de mange faglige input, der følger med, når man arbejder i en innovativ virksomhed sammen med 2.100 andre dygtige mennesker.
”Allerede fra dag ét blev jeg udfordret, og der var lavet en klar plan for forløbet. Jeg har igennem hele perioden følt mig på lige fod med alle kollegaer i organisationen og er blevet både hørt og set” // NAJATHAN, FINANSØKONOM

Vi sætter overliggeren højt

Som praktikant kan du vælge at blive en del af vores salgsteam eller kundeserviceteam. Uanset hvad indgår du på lige fod med andre medarbejdere. Forløbet veksler mellem kurser på hovedkontoret i Ballerup og vores kontor i Viby J samt sidemandsoplæring på det salgscenter, du er tilknyttet.

Vi er en ambitiøs virksomhed, og vi forventer det samme af dig.

Du tænder på at lære nyt og udvikle dig, og du trives med at have mange bolde i luften. Måske har du allerede erfaring fra et salgs- eller kundeservicejob, men vigtigst er, at du får et kick af den gode kundeoplevelse og har lyst til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder.

Du formår at sætte dig i deres sted, så kunderne føler sig hørt og har tillid til, at du har overblik og styr på deres behov. Derfor skal du også være god til at kommunikere og formidle.
Hvad sker der bagefter?

Vi håber, at praktikopholdet er starten på et længevarende forhold. I løbet af praktikken får vi mulighed for at føle hinanden på tænderne og tage stilling til, om vi ønsker en fælles fremtid i form af et studenterjob og muligvis en fastansættelse.
Tag dit næste move i Topdanmark

Vi er løbende på udkig efter motiverede praktikanter og elever. Se hvilke ledige uddannelsesstillinger, vi har lige nu.

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om dine muligheder i Topdanmark, så er du velkommen til at skrive til os på uddannelse@topdanmark.dk.

Du kan også læse mere om Topdanmark som arbejdsplads.
Har du spørgsmål?

Kontakt
HR & Kommunikation