Innovative tiltag

I Topdanmark udvikler vi nye løsninger, der matcher den virkelighed vores kunder lever i. Vi nytænker og udvikler nye produkter og services i samarbejde med kunder såvel som tredjepartspartnere. Det gælder både inden for erhvervslivet, landbruget og det private segment. Nedenfor kan du læse om nogle af vores tiltag inden for innovation.

Kunstig intelligens

predikterede skader på bil

Mange forbinder kunstig intelligens med store amerikanske teknologivirksomheder eller små startups, men i Topdanmark har vi siden 2017 udviklet vores egne datamodeller med kunstig intelligens.
Læs mere om kunstig intelligens

Chatbot - robot i kundeservice

Chatbots kan gøre livet lettere for både medarbejdere og kunder. Topdanmark var nogle af de første til at anvende teknologien med chatbotten Globus, der løser 80% af de henvendelser, der kommer fra kunderne om rejseforsikring.
Læs mere om chatbot

Leakbot - forebyg vandskader

Flere end 70.000 huse døjer hvert år med utætte vandrør, som kan medføre store økonomiske og menneskelige omkostninger. Det er altid en dårlig oplevelse at få en vandskade, uanset hvor god en forsikring man har. Derfor hjælper vi i Topdanmark vores kunder med at forebygge skaden og undgå store gener.
Læs mere om Leakbot

Den digitale gylletank

Stor gylletank placeret foran en gård

Vi tror på, at den mest effektive forebyggelse og de bedste løsninger udvikles i tæt samarbejde med kunderne og relevante aktører i deres økosystem. Sammen med SEGES har vi udviklet en digital løsning, der hjælper landmænd med at overvåge niveauet i gylletanken. Løsningen har en skadeforebyggende effekt, og den gør livet lidt lettere for landmanden. Derudover hjælper den endda også med at passe på miljøet.
Læs mere om den digitale gylletank

Speech analytics - vi lytter

Når det handler om at skabe bedre kundeoplevelser og optimere vores produkter, betaler det sig at gå videnskabeligt til værks og virkelig lytte til, hvad kunderne siger. Det var grunden til, at vi som nogle af de første herhjemme begyndte at bruge speech analytics.
Læs mere om speech analytics

Voicebot taler med kunderne

Voicebot gør livet lettere for både medarbejdere og kunder. I 2020 gik vi i Topdanmark i luften med vores nye ’medarbejder’, Voicebot. I første omgang som et pilotprojekt, og senere hen er voicebotten blevet implementeret flere steder i forretningen med stor succes.
Læs mere om voicebot

Kontakt

Innovation
Michael Haftor-von Bahr
Head of Group Market Development
telefon 29 11 03 86